IPR d.o.o., t: +386 01 423 85 30, e: info@ipr.si

Hitra šola prodaje za managerje

Wednesday, 17 September 2014 07:28

 

Dobiček je gorivo za razvoj. Toda kako ga povečati? Vzvoda sta seveda dva: na eni strani z nižanjem stroškov, na drugi pa z rastjo prihodkov. In pri vsem tem igra prodaja zelo pomembno vlogo. Tu pa nastopi problem, saj je prodajna funkcija v slovenskih podjetjih relativno slabo razvita (glej članek Slovenci znamo narediti, ne znamo pa prodati!).

 

Za trajnostno rast prodaje ni dovolj le izvedba ene tržne kampanje ali pa trening prodajnih veščin. Potrebno je vzpostaviti sodoben prodajni SISTEM. Zato prodaja ni le stvar prodajnega oddelka, temveč tudi odgovornost vrhnjega managementa. Toda večina direktorjev na svoji poti do vrha ni preživela veliko časa v prodaji in razvoju posla... Premajhno je tudi zavedanje, da je prodaja tudi draga – ste si kdaj izračunali, koliko vas stane 1 prodajni sestanek? V ZDA naj bi bil ta strošek za B2B prodajo v povprečju cca. 400$. Zato je zelo pomembno, da je naša prodaja inteligentna!

 

Odgovore na te izzive vam bo 22.10.2014 pomagal iskati mag. Aleš Planina, strokovnjak za kompleksno B2B oz. medorganizacijsko prodajo. Vsebina:

  • zakaj tradicionalni prodajni pristopi ne delujejo več
  • kako vzbuditi kupčev interes
  • kako ugotoviti, kakšen je odločitveni proces pri kupcu
  • kakšne probleme imajo nakupni vplivniki ter kako diagnosticirati njihove vzroke in posledice
  • načini izgradnje vizije in vrednosti rešitve v očeh kupca
  • kako imeti nakupno-prodajni proces pod kontrolo
  • ekipna prodaja

 

Lokacija: GZS

Čas: od 16 do 19h

 

Če želite več informacij nam lahko pošljete email na This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ali pa nas pokličete na številko 01 423 85 30.

Vljudno vabljeni!

 
© 2010 IPR d.o.o., izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.