IPR d.o.o., t: +386 01 423 85 30, e: info@ipr.si

Poslovni pristopi prihodnosti – Bodite korak pred vašo konkurenco

Sreda, 19 Oktober 2011

Interaktivno predavanje na GZS

Zakaj pristopi tradicionalne prodaje danes ne delujejo več? Katere so prave potrebe kupcev, kakšne bodo v prihodnosti? Kako priti do rešitve, s katero bodo zadovoljni vsi vpleteni? Na čem graditi trajnejšo prednost pred konkurenco? Na kakšen način doseči usklajeno delovanje med različnimi poslovnimi področji in na vseh nivojih podjetja? Poslovni procesi niso dovolj učinkoviti in jih je težko spreminjati - kaj storiti? Kako zgraditi in vzdrževati visoko motivirano ekipo? Kaj vse moramo izboljšati in kako to interno »prodati« ter dovolj hitro spraviti v življenje?


Na dogodku je bil eden od treh predavateljev tudi direktor podjetja IPR kot strokovnjak za področje trženja in prodaje. Podali smo odgovore na zgornja vprašanja in začrtali pot za doseganje konkurenčne prednosti z uvedbo izboljšav v prakso. Pogledali smo si, kako nam pri tem lahko pomaga razumevanje pravih potreb kupcev in pristopi k spodbujanju medsebojne povezanosti poslovnih funkcij.

Dogodek je bil namenjen direktorjem podjetij, vodjem organizacijskih enot in drugim odgovornim za rezultate organizacije kot celote in različnih poslovnih področij (trženje, prodaja, razvoj, nabava, proizvodnja, kakovost, itd.).

 
© 2010 IPR d.o.o., izdelava spletne strani Tomyco d.o.o.